Archief voor februari, 2011

Vakantie Denemarken

zondag, 6 februari 2011

Er heeft een tijd tussen gezeten maar nu toch weer een nieuw foto bericht. We zijn afgelopen zomer op vakantie geweest naar Denemarken; net veertig kilometer over de grens met Duitsland. Wat een prachtige omgeving! Veel weidse vergezichten en erg rustig op de weg. De weg er naar toe was wat minder, daar de snelweg dicht stond en door wegwerkzaamheden we een heel lang stuk maar zeventig konden rijden. Uiteindelijk hebben we over de zeshonderd kilometer ruim tien uur gereden. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken. Reza vond het allemaal best en lag lekker op de bank te pitten bij Jesse op schoot. We hebben ons prima vermaakt en in en om het huisje hadden we heel veel ruimte. Reza kon er gewoon los lopen (mocht natuurlijk niet), want we ons huisje grenste precies aan een enorm weiland. Natuurlijk altijd eerst even kijken of er iets te spotten viel, maar we hebben nooit iets gezien waarom Reza binnen moest blijven.

Ook aan het strand kon ze zich prima vermaken en ze is zelfs een keer de zee in gesprongen achter een andere hond aan. Dat was even schrikken voor haar, die rare smaak.

Het vrouwtje moest vooral wel in de buurt blijven. “Kom nou terug …”

 

 Reza had haar eigen steiger, waardoor ze toch wat verder de zee op kon.

En nadat iedereen weer terug is, is het goed bakken in de zon. Lekker opdrogen en dan naar huis.

De bank is net hoog genoeg. “Mag ik alsjeblieft een stukje kaas? … Please?!

D’r favoriete hobby. Zolang iedereen in de buurt is, kan ze gewoon lekker rustig op een plekkie liggen. Pootjes gekruist en de baasjes zullen het wel laten merken als er iets van haar verwacht wordt.

Zoek dat maar eens op 😉

Zonnen en slapen, zolang zij in de buurt is, is alles goed. Maar als het baasje een geluidje maakt, is ze er meteen weer bij.

Samen op de uitkijk, maar aan haar koppie zie je dat ze dichterbij het vrouwtje wil zijn.